Mocht u aandacht willen besteden aan Het Salet en in het bijzonder onze activiteiten, dan stellen wij dat natuurlijk zeer op prijs. Op deze pagina geven wij u achtergrondinformatie die wellicht van pas kan komen. U kunt natuurlijk altijd contact met de secretaris opnemen, indie u specifieke vragen en/of wensen hebt.

Achtergrond voor het verhaal
Graag verwijzen wij u naar de pagina "Over Het Salet" en "Het Salet op verzoek" voor een algemeen beeld van onze vereniging. Ook de pagina's "Uitbeeldingen" en Kleding en Accessoires kunnen u veel achtergrond informatie verschaffen.

Het maken van foto's
Mocht u tijdens onze activiteiten foto's willen maken dan is dat in principe mogelijk. Het is wel raadzaam om even contact met ons te zoeken als u speciale wensen heeft. Wij beelden immers op een zo historisch verantwoorde wijze een scenario uit en dan is het niet gewenst als dit wordt 'verstoord'. Uiteraard zullen wij proberen om zo veel mogelijk tegemoet te komen aan uw verzoeken. Mocht u specifieke wensen hebben als het gaat om het maken van beeldmateriaal tijdens onze activiteiten, neem dan contact met onze secretaris. Wij kunnen dan op basis van uw wensen bezien wat mogelijk is.

Aanleveren van fotomateriaal
Mocht u gebruik willen maken van fotomateriaal bij uw verhaal, dan kunnen wij u een geschikte foto aanleveren. Wij denken graag met u mee. Wij kunnen u een foto in groot formaat aanreiken als u dat wenst zonder watermerk. Graag stemmen wij vooraf met u af over het gebruik ervan.

Overige informatie

Mocht u nog andere vragen hebben of wilt u graag persoonlijk te woord gestaan worden, neem dan contact op met het bestuur van Het Salet.

Copyright © 2014. Het Salet. All Rights Reserved.